PRESSESKRIV

«Få’kke lokke meg», RELEASE 20.OKTOBER!!

Anne Nørdsti ga ut sitt første album i 2004, og har siden den gang etablert seg som en av

Norges største artister i krysningspunktet mellom Danseband og Country. Anne har solgt over

180 000 album, var den første kvinnelige artisten som vant Spellemannsprisen i kategorien

«Danseorkester», 6 nominasjoner har det blitt, hun har mottatt 11 gull/ platinaplater og vunnet 3 Gullsko for «Årets Danseband». Hun har turnert land og strand rundt, i kriker og kroker, og har for lengst passert 800 konserter! Hun har også opptrådd i Finland, Sverige, Thailand, Færøyene og Spania ved flere anledninger.

Anne Nørdsti skriver mye av materialet sitt selv, og hennes største hiter som «Bygdeliv», «Bonderomantikk», «Lykke til» for å nevne noen, er ført i pennen av henne. Hun har gjort flere duetter på plate, med bl.a. Olle Jönsson fra Lasse Stefanz, Lars Erik Blokkhus i Plumbo, og Steinar Engelbrektsson.

Når vi nå skriver september 2017, legger Anne og hennes band siste hånd på verket i studio med nytt album. 20.oktober slippes nemlig «Få’kke lokke meg». Dette er ei plate det svinger av! Endel selvskrevet materialet samt låter fra bl. annet Ørnulf Juvkam Dyve (Staut) og Thomas G:Son (gitt mange bidrag til Eurovision Song Contest) for å nevne noen. Produsentene på plata, er Annes egne musikere Stein Tore Sønsteli og Bjørn Løvås. Kompet består av Åge Skaaren og

Lars Westerfjell og plata spilles inn i GB lydstudio i Ottestad, Vinterland Studio på Lillehammer, BL studio i Trysil OG i tømret gammelstue på Nørdsti gård, Alvdal, Annes hjemplass!

Anne Nørdsti er kjent for å gi alt fra scena. Hun har en formidlingsevne som gjør henne helt unik. Hun er for det meste sprudlende og energisk, men evner også å være varm og nær. Hun engasjerer både hjertet og dansefoten, så lytt, nyt eller ta deg en svingom, enten det er på dansegulvet eller stuegulvet!

 

Hjemmeside: www.nordsti.no

Facebook: https://www.facebook.com/AnneNørdsti37198746819/?fref=ts

BOOKING: anbooking@outlook.com / tlf: (+47) 45 80 92 10

 

 

 

Open in Spotify